Win een overnachting in en tickets voor Connecterra Maasmechelen

Lieve Belgen en Nederlanders, binnenkort is het tijd om collectief te puffen en zweten. Hittegolf in aantocht! Zet die ventilators maar in helikoptermodus, smeer jezelf in met ijscrème of verstop jezelf in de vriezers van de dichtstbijzijnde supermarkt. Ik raad de erwtjesafdeling aan, dat ligt beter. Of speel mee met de wedstrijd van Visit Maasmechelen en win een weekendje afkoelen in Maasmechelen!

Wat valt er te winnen? Ewel!

* Een overnachting voor twee in de wondermooie B&B Basil. Gestileerde kamers, lekker ontbijt, zwemvijver en trampoline in de tuin, overenthousiaste border collie en heel lieve eigenaars. Sauna, bar en gezelschapsspelletjes hebben ze ook al. Er net tegenover hebben ze trouwens een vree goeie Italiaan.

* Toegangstickets en wandelkaart voor Connecterra, het enige nationale park van België. Het mooiste zicht, schone hikes, wakeboarden in het meer, beachbars, oude mijntorens en vooral veel natuur.

Hoe valt er te winnen? Ewel!

  1. Even de Facebookpagina of Instagram van Tjoolaard liken
  2. Even de Facebookpagina of Instagram van Visit Maasmechelen liken.
  3. Zet in de comments hier of op Facebook even je favoriete plek in België neer.
  4. Binnen exact een week (zondag krijgen alle commenters een nummertje en dan kiest de randomizer.
  5. Maak een extra kans door op mijn laatste Instagrampost iemand te taggen die met je mee mag

De winnaar is bekend!

Excuses, het duurde even om iedereen in een lijstje te steken en een nummer te geven. Veel fans van Maasmechelen precies. Alvast een dikke merci voor de pakken inspiratie. Ik weet weer wat doen in België. Maar er kan helaas maar één winnaar zijn en de randomizer koos voor Jonas Leupe! Proficiat alvast.

 

Binnenkort trouwens een blogpost over Connecterra zelf!

tjoolaard.be