houten zonnebril van woodiful

Give-away: houten zonnebril van Woodiful

Haaaa die zomer! Tijd om wat meer in België te blijven en even te genieten van wat ons landje te bieden heeft. Op nog één tripje na dan. Ideaal moment ook om de blog hier van wat extra content te voorzien. Zit nog in de pijp:

  • Deel twee IJsland-memories
  • Verslagje van Egypte
  • Gekke capriolen uit China
  • Noord-Korea, wat is nu waar en wat niet
  • Een nieuwe rubriek rond mensen die ik leren kennen heb op reis
  • Wat ik geleerd heb van reizen
  • Een case rond auteursrecht op foto’s

Maar om de nieuwe vlaag aan content in te leiden eerst een give-away! En niet zomaar ene. Tjoolaard heeft er een nieuwe buddy bij, namelijk Woodiful. Waarschijnlijk kon je het al afleiden uit de blog, maar ik hou van natuur en eco. Toen Woodiful een mailtje stuurde om te teamen, kon ik moeilijk nee zeggen.

Woodiful is namelijk gespecialiseerd in zonnebrillen, gsm-hoezen en horloges handgemaakt uit hout. Cool toch? Zeker die houten zonnebrillen. Zitten enkele style modellen tussen, perfect voor de komende zomer. En ze steunen het bosproject Trees for All. Zoals we allemaal weten, bomen zijn relaxed!

houten zonnebril woodiful

WEDSTRIJD

Ik mag van Woodiful een zonnebril naar keuze weggeven. Hoe vet is dat? Wil je er eentje vrij kiezen uit de collectie? Dan moet je het volgende doen.

  1. Toon wat liefde voor Woodiful en like de Facebookpagina
  2. Die van Tjoolaard mag je ook altijd liken natuurlijk
  3. Ik vertrek 10 juli via srprs.me naar een onbekende bestemming. Doe een gokje naar waar ze me gaan sturen in de comments hier of op FB. Pas op, het moet een stadsnaam zijn, anders is het wat makkelijk niet? Tip; het is binnen Europa.Zijn er meerdere correcte antwoorden, dan laat ik een randomizer los op de correcte inzendingen. Zijn er geen correcte antwoorden, dan kan iedereen in de comments winnen.

13 juli laat ik weten wie gewonnen heeft! Na de actie krijgt iedereen die wil ook een code met 15% korting op het gamma.

13/07 UPDATE: winnaar wedstrijd

Drie mensen konden raden dat het Riga gingen worden namelijk Bruno, Karolien en Tatiana. Ik gaf ze elk een nummertje en liet er dan een randomizer op los. Nummer 1 kwam uit de bus, wat betekent dat Bruno met de zonnebril naar huis mag. Stuur je me een mailtje Bruno, dan breng ik je in contact met de mensen van Woodiful. Wie 15% korting wil op het gamma van woodiful mag dat ook laten weten! De kortingscode is: tjoo15laard en is te gebruiken tot en met 21 juli 2015.

tjoolaard.be