Win een huurwagen twv 300 euro! (winnaar bekend)

Win een waardebon van 300 euro voor een huurwagen!

Grote paniek! Trillende beentjes, zwetende handen. De zomer komt eraan en je hebt nog geen reis te pakken. Tjoolaard to the rescue. Ok, eigenlijk Sunny Cars, want zij geven via de blog een waardebon voor een huurwagen van maar liefst 300 euro weg. 300 EURO, das gelijk meer dan je op je vingers kan tellen en al. Je hoeft er niet eens veel voor te doen. Volg de stappen hieronder en wie weet vertrek je binnenkort op roadtrip.

  1. Volg de Sunny Cars Instagram
  2. Volg de Tjoolaard Instagram
  3. Schrijf in de comments hier of op Facebook je favoriete roadtrip muzieknummer.
  4. Ik beluister ze allemaal en kies een winnaar binnen exact een week. Volgende vrijdag dus.

    Wil je een extra kans?

Post een foto van je vorige roadtrip met de hashtag #meteenhuurautoziejemeer, tag @tjoolaard en je hebt per foto een extra kans.

Update 6 juli 2018: de winnaar

Merci alleszins voor alle inzendingen! Opnieuw een succesje en een Spotify Playlist vol aanraders. Ik stak alle inzenders van comments op de blog, de Facebook en de extra kansen via Instagram in een lijstje en liet er een randomizer op los. Elke inzending kreeg een nummer, de Instagrammers een nummertje extra. Uiteindelijk koos de software Lieselot De Brauwer als winnaar. Proficiat! Je mag binnenkort een mailtje verwachten met alle info.

Hou de blog en Instagram in de gaten want er komen nog wedstrijden aan.

 

Sunny Cars?

Sunny Cars biedt een all-in pakket als je een auto huurt via hen. Geen gedoe met extra verzekeringen, onverwachte kosten en louche toestanden. Je betaalt de prijs en alles zit er gewoon in.

Geen inspiratie voor je toekomstige roadtrip? Check anders deze eens. Mijn tips voor een zorgeloze roadtrip staan hier verzameld.

tjoolaard.be