Win een waardebon van 150 euro voor een huurwagen!

Win een waardebon van 150 euro voor een huurwagen!

Kijk je ook met lede ogen naar je kalender? Jaja, daar is hij dan bijna, die 31ste augustus. En hij heeft het einde van de zomer in zijn rugzakje zitten. Tranen met tuiten, want zoals we allemaal weten, in de herfst is alles op zijn sterfst. Treur echter niet, Tjoolaard to the rescue. Om je zomer net wat langer te maken, geef ik een waardebon van 150 euro bij Sunny Cars weg. Rij je zo die Indian summer in. (eigenlijk krijg je een jaar lang de tijd om hem op te gebruiken, maar ja dat past zo niet in mijn intro) 

Veel hoef je er niet voor te doen:

1. Volg de Sunny Cars Instagram
2. Volg de Tjoolaard Instagram
3. Schrijf in de comments hier of op Facebook jouw tip om de zomer net wat langer te maken.
4. Ik lees ze allemaal en kies een winnaar binnen exact een week. Volgende maandag dus.

Wil je een extra kans?

Post een foto van je vorige roadtrip met de hashtag #meteenhuurautoziejemeer, tag @tjoolaard en je hebt per foto een extra kans. De wedstrijd loopt trouwens ook via mijn Instagram-account.

Sunny Cars?

Sunny Cars biedt een all-in pakket als je een auto huurt via hen. Geen gedoe met extra verzekeringen, onverwachte kosten en louche toestanden. Je betaalt de prijs en alles zit er gewoon in.

Geen inspiratie voor je toekomstige roadtrip? Check anders deze eens. Mijn tips voor een zorgeloze roadtrip staan hier verzameld.

UPDATE: DE WINNAAR

De kogel is door de kerk! Heel wat inzendingen waarvoor een dikke merci. Na veel lezen, twijfelen en lachen koos de onschuldige kinderhand uiteindelijk voor Luc Shih als winnaar. Proficiat.


tjoolaard.be