win een ticket voor travelmagic

Win een ticket voor TravelMagic

Ik mag van mijn homeys bij Eastpak een gratis ticket voor TravelMagic wegschenken. En alsof dat niet genoeg is, krijg je er een Eastpak rugzak bovenop. Ah ja en de kans om mij keer in het echt te zien natuurlijk. En je hoeft er niet eens veel voor te doen.

  1. Even de Facebookpagina van Eastpak Belgium liken.
  2. Daarna die van Tjoolaard als dat nog niet het geval is.
  3. Vervolgens hier in de comments een woord zetten dat rijmt op Eastpak.

Vrijdag om 12u30 geef ik iedere commenter een nummertje en laat ik een randomizer er iemand willekeurig uitkiezen. Je ziet, het geld besparen begint al.

Wat is TravelMagic?

Zaterdag is het weer van dat. Bart Lapers, weet wel dien die altijd in van die chique hotels zit, organiseert voor een tweede keer TravelMagic, in The Hotel in Brussel. Een hele dag lang over hoe je op alle mogelijke manieren zo veel mogelijk bespaart op je reiskosten. Of hoe je je reis net iets luxueuzer maakt zonder exhuberante sommen neer te leggen. Bijzonder interessant.

Zo zag het er vorig jaar uit. En ook Dailybits schreef iets over de vorige editie.

TravelMagic 2012 from TravelMagic on Vimeo.

Waarom doet Eastpak mee?

Heel simpel eigenlijk. Omdat ze al sinds jaar en dag oerdegelijke rugzakken, trolleys en valiezen maken. Ze staken als eerste wieltjes onder een valies trouwens. Nu, voor je me van brandhumping beschuldigt, meestal heb ik geen enkele band met een merk. Maar van enkele ben ik oprecht overtuigd. Spa voor plat water, Kwakies voor ontbijtgranen, Nespresso voor koffie en Eastpak om alles mee te sleuren. Getuige mijn hele collectie rugzakken à la maison. Nee ik was geen Kipling-ventje, ondanks de monkeys. Ik was een cool kid, met zijn Eastpak over één schouder. Yeah!

tjoolaard.be