disneyland korting

Promo’s en links: travelmagic, disneyland en reisvoucher

Heel wat promo’s en specials in de mailbox! En uiteraard deel ik die met veel plezier met jullie. Eentje voor Disney, een reischeque ter waarde van 150 euro en een gloednieuwe travelsite.

Disneyland Parijs

Haaa Disneyland. Wondermooie tijden. Nog maar één keer geweest eigenlijk, maar wel indrukwekkend. Elk park dat een Michael Jackson-show heeft, is per definitie de max! Duizend keer de Space Mountain doen. Rondlopen gelijk een halve zot en proberen van echt elke attractie minstens één keer gedaan te hebben. Flipit stuurde me onlangs dat ze de lezers hier tot 30% korting konden aanbieden op een verblijf in het park. Dus als je binnenkort (tot 4 januari eigenlijk) nog eens wil afzakken naar het walhalla van groot uitgevallen muizen, sprekende honden en dansende prinsessen, ‘t is hier te doen.

Neckerman voucher van 150 euro

Mr Goodlife, een collega reisblogger en toffe kerel, geeft op zijn eigen blog een Neckerman reisvoucher van 150 euro weg. En je hoeft er niet eens zo veel voor te doen. Even neerschrijven in zijn comments wat je ermee zou doen met die cheque, zijn pagina liken en de post even delen. Voor je het weet zit je op het vliegtuig!

Travelmagic

Travelmagic, het event rond travelhacking en zo, staat nu ook online met een platform voor de travelcommunity. De insteek blijft luxueus reizen met een beperkt budget. Heel wat blogposts over travelhacking, maar ook reviews en deals. Ah een forum! Ideaal om wat info uit te wisselen met andere reisfanaten.

tjoolaard.be