bongo box

Win een Plankgas Bongo Box! Winnaar bekend ondertussen.

De feestdagen zijn op komst! Vree en vreugde alom. En ondergetekende gaat zelfs kerst vieren in Dakar. Vree benieuwd, dus als er iemand tips heeft voor Senegal… Maar er is meer. Onlangs kon ik via de Sensations Bongo Box op survival weekend in de Ardennen. Zalig ervaring, waar ik binnenkort ook nog wat over schrijf. De foto’s kan je hier alvast checken.

Maar er is meer. Tijd om nog eens een give-away te houden. Ik mag namelijk een Plankgas Bongo Box wegschenken aan één van mijn lezers. Gaan cruisen met fancy karren, avontuurlijke jeeptochten, slipcursussen, avonturentochten in de Ardennen, Vespa-ritjes, zweefvliegen, … het zit er allemaal in. En je moet niet eens veel doen om te winnen. De bon is vanaf nu trouwens twee jaar geldig, dus tijd zat om na te denken.

bongo plankgas

HOE WINNEN?

  1. Like even de Bongo-Facebookpagina.
  2. Je mag ook altijd de Tjoolaard FB-pagina liken of de Instagram-account volgen. Maar het moet niet.
  3. Zet even je droombestemming in de comments.

That’s it. Daarna geef ik alle inzendingen een nummertje en laat ik een randomizer eentje trekken. Zes december speel ik Sint en maak ik de winnaar bekend.

UPDATE: DE WINNAAR

Wow, zot veel inzendingen precies! Kleine negentig. Merci allemaal voor de deelname, de shares en de reisinpiratie. We weten weer wat doen het komende jaar. Maar er kan er maar ene winnen natuurlijk. Elke inzending kreeg een nummertje, waarna deze randomizer er eentje uit trok. Dat werd uiteindelijk nummer acht, ofte het nummer van Marc Simons. Proficiat! Stuur je me even je gegevens? En laat zeker weten waar je voor gekozen hebt! Binnenkort nog meer wedstrijden trouwens, eindejaar komt eraan ah ja.

tjoolaard.be