Pringles wedstrijd

wedstrijd win

De zomer is er! Zweten, bakken, bruinen. En feesten ook. Pringles tourt deze zomer rond met hun party concept en passeren op 15 augustus eens in Oostende. Daaraan gekoppeld een hele hoop wedstrijden waarbij je allerlei music stuff kan winnen. En ik mag van hen twee festivalkits weggeven. Wat zit daar allemaal in? Behoorlijk veel en coole dingen.

Het prijzenpakket

 • Een Fuji Instax Mini 8, beter gekend als een Polaroid fotocamera
 • Een Pringles speaker die perfect past op de Pringles buis. Inclusief partylight!
 • Een zonnebril
 • Een zwarte rugzak
 • Een strandhanddoek
 • Zonnecrème
 • Drie flessen Pringles, twee zout en een paprika. Per twee bussen kan je nog een extra speaker aanvragen trouwens.

Hoe winnen?

Twee stappen! ‘t Is zomer dus we houden het simpel.

 1. Even de Facebookpagina van Tjoolaard liken
 2. Hieronder in de comments of op Facebook je ultieme zomertip posten. Mag vanalles zijn. Van bestemming tot to do, en handig weetje tot travelhack.

Ik geef elke commenter een nummertje en laat dan een randomizer de winnaar kiezen. Vrijdag 1 augustus kies ik een winnaar. May the force be with you!

Traveltips met de Pringles can

Die Pringles buis kan je trouwens voor heel wat andere zaken gebruiken ook:

 1. In combinatie met het kleine speakertje heb je plots een redelijk ok box voor muziek.
 2. De buis is ideaal om breekbaar voedsel in te bewaren. Koeken, fruit en spaghetti!
 3. Hetzelfde geldt eigenlijk voor andere breekbare voorwerpen; penselen, potloden, kleine glazen …
 4. Ideaal om tekeningen in op te rollen.
 5. Perfect om kabels in weg te steken of om je kabels rond te draaien.
 6. Volproppen met stenen of zoiets en je hebt maracas. Olé!

pringles can alternatieven


RELATED POST

 1. dieter

  25 July

  TE cool!

 2. Zomer. Strand. En de vraag waar ge die verdomde iPhone weer gaat steken zonder dat er zand of water aan komt. Handigste tip die ik al duuzend keer zag passeren, maar die ook effectief werkt: leeg fleske zonnecrème uit kuisen en daar uw smartphone, centen en sleutels in droppen.

  Pluspunt: niemand steelt een tube zonnecrème.

 3. Glenn

  25 July

  Reistip: Vraag niet enkel aan de toeristische infostand wat er te doen is, maar vraag het zeker ook eens aan de locals. Zij weten immers meer onbekende plekjes en ze leggen het dan ook graag uit!

 4. Mart

  25 July

  Zorgendat je altijd en overal ernaartoe of dobbelspel bij hebt. Heel handig als je onverwacht lang op een overzetboot, bus of ander ding met al dan niet vervoersbedoelingen moet wachten. En ook leuk om vrienden mee te maken.

  • Mart

   25 July

   *een kaart- of dobbelspel dus. Niet die nonsens die er nu staat. Autocorrect in de zon is nog erger dan andere autocorrect.

 5. Tip voor alle studentjes. Zie dat je als studentenjob een job als monitor op een surfkamp (zie boardx en co) te pakken krijgt. Geld verdienen en toch de hele dag tussen bikinibabes zitten. 7 jaar lang zo de hele zomervakanties windsurfles gegeven. Skimonitoren mogen dan een toffe job hebben, maar zij zijn de held van de meisjes in volledig skipak, de surfleraar daarentegen…. 😉

 6. Leesa

  25 July

  Wijvenreistip: vochtige doekskes!

 7. Julie

  25 July

  Zoeken naar die ene toeristen tram/buslijn in de stad die je gaat bezoeken. Zo heb je bus 100 of 200 in Berlijn. Die doet heel de tour van de toeristen highlights & je moet er geen 15 euro voor betalen zoals die toeristenbussen, maar ziet wel dezelfde plekjes!

 8. De website http://www.greatlittleplace.com, waar er allemaal leuke tips van locals op te vinden zijn! Extra tip: ik neem altijd een verlengkabel met extra stekkers mee. Want in hotelkamers heb je er vaak te weinig…

 9. Andrew Vassallo

  25 July

  In tegenstelling tot de rest van het jaar (12u) mag je tijdens de zomer al aperitieven vanaf 11u! #toptip

 10. Jasmien

  25 July

  Amai wat een zalig pakketje! Mijn zomertipje is voor de girls onder ons: hang die haarrekertjes gewoon allemaal aan een musketon. Gedaan met zoeken in die toiletzak 😉
  Ook leuk: ijsblokjes met fruitjes in, super tof voor in de zomerse cocktails!

 11. boskabout

  25 July

  Ik ging ook een tip geven maar die gaat nooit zo goed zijn als die van Andrew!

 12. Femke

  25 July

  Zomertip: de rokjes kunnen niet kort genoeg zijn! (heb ik van horen zeggen :-))

 13. Leen

  25 July

  Wie zich graag zoveel mogelijk als een local gedraagt op vakantie, vindt handige info op spottedbylocals.com. Maar de beste tip om zo snel mogelijk “local” te gaan, zeker als je ergens alleen op vakantie bent, is volgens mij -op dit moment- de app Tinder gebruiken. Ok, het blijft een dating-app, inclusief idiote openingszinnen, maar als je wat geluk hebt, kom je zo op interessante plaatsen waar je anders gewoon zou voorbij lopen. Getest en goedgekeurd! 🙂

 14. pieter

  25 July

  Aj Moe kakn moej kakn

 15. Maaike

  25 July

  Nood aan vakantie, neem er dan! Het hoeft niet steeds een exotische bestemming te zijn om een vakantiegevoel te creeëren… (tip van iemand die dit jaar door omstandigheden en jobwissel geen echte reis-vakantie kan nemen)…
  Pakketjes als deze kunnen het vakantiegevoel dan alleen maar versterkeni

 16. Jef

  25 July

  Voor zij die in België willen blijven: neem een tent, spoor naar De Panne, wandel op uw gemak de kustlijn af, plant uw tentje halverwege en wandel de volgende dag tot in Knokke. Ik ga dit wel pas binnen twee weken met mijn vriendin uitproberen, maar ‘t lijkt ons een topidee! 😉

 17. Larissa

  26 July

  Niet denken maar doen!
  Geen reispartner? Gewoon alleen vertrekken. 12x twijfelen of je wel genoeg geld hebt om op reis te gaan? Vliegticket gewoon boeken en de rest volgt later wel, desnoods erg lowbudget.

 18. Mireille

  26 July

  Beeld je in je wil zwemmen in de zee maar laat niet graag je geld achter. Steek enkele briefjes geld of je kredietkaart in het zakje waar je maandverband inzit. De kans dat iemand deze zal stelen is nihil. Ook handig voor op reis, tijdens festivals, in een tent … Ook de mannen kunnen dit proberen 🙂

 19. Vincent Vanhee

  26 July

  Een handige tip : Ben je op erg drukbevolkte plaatsen draag je rugzak dan op je borst ipv op je rug. Je behoudt zo de controle en geeft zakkenrollers/pickpockets geen schijn van kans !

 20. Doe aan Geocaching in binnen of buitenland. Voornamelijk nu in de zomer het ideale tijdverdrijf. Je ontdekt hierdoor vaak plaatsen of verborgen natuurparels waar je anders nooit zou komen. De zoektocht is vaak spannend en het leuke is dat er altijd een cadeautje is bij vondst. Geocaching is de ideale manier om iemand beter te leren kennen! Fun gegarandeerd !

 21. Marion Van Hecke

  27 July

  Ik heb Yelp toch al ervaren als een handige app in steden, op zoek naar geheime vintage winkeltjes of een restaurantje dat door de locals hoog aangeprezen staat. En het mag dan ondertussen al oldskool zijn, maar mijn beste reis was een treinreis met vrienden door Zuid-Europa met couchsurfing. Je spaart een zak geld uit, komt op de meest wonderbaarlijke plekken, ontmoet de meest fantastische mensen en houdt er onvergetelijk mooie herinneringen aan over.

 22. Vandecasteele Linda

  28 July

  ik hou ervan om in Wallonie te gaan wandelen ,vooral op de hogergelegen gebieden je kan dan superver kijken , die supergrote velden en bossen echt prachtig om te zien ,ik vind dit echt zalig , wat een groot verschil met ons dik bevolkt vlaanderen

 23. Veerle Dejaegher

  28 July

  Zorg op de camping dat je voor iedere dag wat kan doen met de kinderen, vooral met regenweer is het nodig om voldoende afwisseling in spelletjes te hebben.

 24. Nick Moeraert

  28 July

  Gezellig een weekendje weg.
  Weg van alle zorgen en enkel genieten =)

 25. Tim

  28 July

  Ook dicht bij huis kan je op reis gaan en genieten van een paar dagen vakantie 🙂

 26. Arien Buttiens

  29 July

  Mijn zomertip is simpel: voor de mensen met een grote tuin: nodig vrienden uit voor eens te komen kamperen bij u thuis! Ieder brengt een eigen tentje mee en drank! De Pringles mogen uiteraard niet ontbreken! Heerlijk: gevoel van samen zijn en genieten!

 27. Hilde

  30 July

  Mijn zomertip: breng eens een bezoekje aan de Hoge Veluwe (.nl): een perfecte mix van natuur & cultuur! In het toegangsgeld zijn fietsen inbegrepen om doorheen de prachtige natuur te rijden en middenin het park is het fantastische kröller-müller museum gelegen. Neem zeker ook een verrekijker mee, want er valt heel wat wildlife te spotten!

 28. Justin

  30 July

  Reistip: Probeer bij een internationale terugvlucht naar Brussel te kiezen voor een stoel zo veel mogelijk naar voor. Ze werken nogal traag bij de paspoortcontrole, dus je kan maar beter geen volledig vliegtuig voor jou hebben staan. (Weet wel dat je meestal wel nog gaat mogen staan wachten op je bagage…)

 29. Stef

  30 July

  Op weekend in de Ardennen, gaan kayakken en daarna genieten van een lekkere bbq en een biertje….zalig!

 30. Annick

  30 July

  Water in een kan met schijfjes limoen. Dan heb je toch het lekkere verfrissende water met een smaakje van limoen…een echte dorstlesser!

  [Reply]

 31. Wendy

  31 July

  Spreek altijd van te voren een vaste prijs af voor een taxirit. Veel chauffeurs zetten de meter niet aan en rekenen achteraf een belachelijk hoog bedrag voor de rit.

Your email address will not be published.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

https://www.tjoolaard.be/20215102-2/ https://www.tjoolaard.be/wp-content/uploads/2014/20212204363d.html