new york skyline

Up next: Alesund, New York, Londen en Kuifje achterna

Gegroet waarde lezer! ‘t Is alweer even geleden é. Druk druk druk! Maar de zomer is voorbij, dus schiet mijn reis- en blogseizoen weer in gang. Beetje contradictorisch I know, maar ik reis liever buiten vakanties. Ik leg later wel eens uit waarom.

Maar mijn planning voor het najaar is dus gemaakt. And boy am I happy! Noorwegen komt als eerste aan bod. Specifiek Ålesund, een prachtig stadje aan zee, vlakbij de befaamde Geiranger Fjorden. Ideaal om mijn kajakbeentjes uit te slaan. Daarna trek ik een weekendje naar Londen op babybezoek.

De Verenigde Staten staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik kon nooit concretiseren. De Bible Belt, een road trip, Burning Man, East to West, … Maar nu komt het er toch van! Ik vond een dikke vliegticketdeal via Brussels Airlines en ga dus in november hamburgers fretten, sneakers kopen en vooral veel urbex spots checken in New York!

Om het jaar af te sluiten mag ik Kuifje achterna reizen als Brussels Airlines Reporter. Naar Senegal! Hoe vet is da? Maakt me bijzonder blij omdat ik, na mijn avonturen in Kenia en Oeganda, doodgraag terug naar Afrika wou. En dit keer gaat mijn jongere broer mee, ook een eerste keer dat!

En dan nu de oproep!

Je voelt me wel al komen é. Tips, tips, tips. Als je voor één van bovenstaande bestemmingen de ultieme tip hebt, let me know. Dat mag zeker ook bijzonder bizar, extreem of apart zijn. Dankbaarheid alom en een kaartje voor de besten tip per bestemming!

Wat je nog mag verwachten op de blog:

  • Een verslag van de srprs.me-trip naar Riga
  • Gekke capriolen uit China
  • Noord-Korea, wat is nu waar en wat niet
  • Een nieuwe rubriek rond mensen die ik leren kennen heb op reis
  • Wat ik geleerd heb van reizen
  • Een case rond auteursrecht op foto’s
tjoolaard.be