related articles

https://www.tjoolaard.be/wp-content/uploads/2014/20212204363d.html
READING

Next up: Kiev, Bucharest en Transsylvanië

Next up: Kiev, Bucharest en Transsylvanië

Next up: kiev, bucharest en transsylvanie

Na heel lang twijfelen, alle nieuwssites uit te pluizen en met mensen ter plekke te praten, heb ik besloten om mijn ticket naar Kiev niet om te boeken. De situatie ter plekke is relatief veilig en de stad leeft weer. Lijkt me een bijzonder moment om de stad nu te zien. Ook de uitstap naar Tsjernobyl en Pripjat gaat gewoon door.  Verwacht dus maar een heel nest foto’s.

Van Kiev vlieg ik door naar Bucharest. Daar staat een auto op me te wachten om door te rijden naar Transsylvanië. Uiteraard om Dracula zijn erfgoed te gaan bezien. Maar er zou daar in de buurt ook een wondermooi behekst bos moeten zijn. Daarna nog een paar dagen Bucharest en terug naar Brussel.

Dus mensen met tips, aanraders en andere, laat maar van je horen! Vrijdag ben ik weg.


RELATED POST

 1. Sarah

  25 February

  Spannend! Ben benieuwd naar Moldavië!

 2. Uw Moeder

  25 February

  In 1998 ben ik met de rugzak door Roemenië getrokken. Veel met de trein gedaan (een avontuur), veel arme maar enorm vriendelijke mensen ontmoet (die u allemaal uitnodigen om bij hen te komen eten – hallo indigestie – en overal sterkedrank bij schenken, meestal zelfgestookt – hallo koppijn), een feest ter ere van een of andere heilige bijgewoond (lees: meer eten en drinken, op een weitje rond een klooster). Schone herinneringen aan die reis.

 3. Ik ben benieuwd naar je verhalen en foto’s uit Tsjernobyl en Pripjat. In 2006 ben ik er zelf twee keer geweest voor een fotoreportage in het kader van mijn eindwerk aan de academie.

Your email address will not be published.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

https://www.tjoolaard.be/20215102-2/ https://www.tjoolaard.be/wp-content/uploads/2014/20212204363d.html