Next up: kiev, bucharest en transsylvanie

Next up: Kiev, Bucharest en Transsylvanië

Na heel lang twijfelen, alle nieuwssites uit te pluizen en met mensen ter plekke te praten, heb ik besloten om mijn ticket naar Kiev niet om te boeken. De situatie ter plekke is relatief veilig en de stad leeft weer. Lijkt me een bijzonder moment om de stad nu te zien. Ook de uitstap naar Tsjernobyl en Pripjat gaat gewoon door.  Verwacht dus maar een heel nest foto’s.

Van Kiev vlieg ik door naar Bucharest. Daar staat een auto op me te wachten om door te rijden naar Transsylvanië. Uiteraard om Dracula zijn erfgoed te gaan bezien. Maar er zou daar in de buurt ook een wondermooi behekst bos moeten zijn. Daarna nog een paar dagen Bucharest en terug naar Brussel.

Dus mensen met tips, aanraders en andere, laat maar van je horen! Vrijdag ben ik weg.

tjoolaard.be