Ik mag een reischeque van 600 euro weggeven!

Winter is here! Als Jon Snow het zegt, dan is het zo. En eigenlijk moet je ook maar gewoon naar buiten kijken. Tijd om die strandlakens op te bergen en je zwemshort in te ruilen voor oorwarmers. Nog een laatste zomermop? Hoe noem je een Fransman die vaak sandalen draagt? Philip Pholoppe! Moehaha. Maar alle gekheid op een stokje, tijd om aan je winterreis te beginnen denken. Wat peis je van Lapland? Sneeuw, prachtige natuur, huskies en … het noorderlicht! Ik schreef een blogpost voor TUI fly over hoe je dat fenomeen nu best fotografeert en omdat ze me zo’n toffe jongen vinden, mag ik een reischeque van 600 euro weggeven! ZESHONDERD EURO, dat zijn gelijk 1875 zakjes Cartoonies van de Aldi!

Hoe winnen?

Wat moet je daarvoor doen? Ewel, niet zo veel eigenlijk. Het stappenplan:

  1. Like de TUI fly Instagram en Facebook.
  2. Doe misschien hetzelfde met de Instagram en Facebook van Tjoolaard. Een van de twee is ook al goed, allé.
  3. Schrijf je in op de geniale Tjoolaard nieuwsbrief!
  4. Geef in de comments hier of op FB antwoord op deze vraag: vanaf hoeveel kp maak je in Finland kans op noorderlicht? Het antwoord vind je hier.

Binnen een week, volgende maandag dus, laat ik dan een randomizer los op alle juiste antwoorden en kies ik zo een winnaar.

Reglement:

  • Deelnemers moeten 18+ zijn en in België wonen
  • De winnaar krijgt TUI fly retour duotickets ter waarde van 600 euro. Die zijn een jaar geldig voor een bestemming naar keuze.

Go! Go! Go!

tjoolaard.be