Up next: Valmeinier

‘t Is weer van dat! Mijn boardje ligt al enkele dagen naar me te staren en ook mijn botten zijn ingelopen. Allerliefste besneeuwde bergtoppen, soon we shall meet again. Valmeinier deze keer. Nog nooit geweest dus veel kan ik niet zeggen, buiten dat het op 1800 meter ligt, er genoeg sneeuw gevallen is en er een dikke 150km aan skipiste te beglijden valt. En dat er voldoende après ski voorzien is en ik me ga kunnen uitleven in het funpark. Zaterdag is’t van dat!

valmeinier

‘s Avonds is een er slegde hill en misschien ga ik wel eens paragliden. Als dat wat meevalt van prijs toch.

Wedze helm

En ik neem speelgoed mee om te testen. Mijn nieuwe GoPro Black bijvoorbeeld. Vorige jaren hadden we er ook al mee, maar nu ben ik toch benieuwd naar de extreme slomo’s etc. Uiteraard heb ik ook weer een aangepast kostuumpje mee en wat spelletjes. Russian roulette bvb. Ah ja en een gloednieuw Imperivm-board. Vree benieuwd!

Maar dit jaar steekt voor het eerst ook een helm in mijn valies. Normaal hou ik niet zo van dingen op mijn kop, maar misschien dat de Wed’ze helm met ingebouwde bluetooth mij op andere gedachten kan brengen. De eerste reviews zijn goed, dus ik ben benieuwd. Pas op, ‘t is niet omdat ik ermee kan bellen, dat ik gestoord wil worden tijdens mijn glijplezier. Vooral de speakers interesseren me om op mijn favoriete deuntjes te downhillen.

Vorige jaren:

Om in de mood te geraken, hier de filmpjes van de laatste twee edities:

 

tjoolaard.be