parijs izy

Win drie duotickets met de IZY-trein naar Parijs (afgelopen)

To jump of a bridge in Paris? That’s in Seine! Hohoho bonjour, baguette, pamplemousse! Oefen je beste woorden Frans al maar, want ik mag drie duotickets naar Parijs weggeven. Weet wel, de stad van de liefde. In naam van IZY, de nieuwe, goedkopere formule van Thalys.

IZY?

IZY is een nieuwe manier om vanuit Brussel in Parijs en terug te geraken, waarbij de focus vooral op goedkoper reizen ligt. Met de trein, dus geen filestress en zoeken naar parking. Twee uur en een kwart doe je erover, dus tijd genoeg om nog wat mails te behandelen, Tjoolaard helemaal uit te lezen of gewoon wat series te checken. En er zijn stopcontacten! Heel wat verschillende opties om de IZY-trein te nemen trouwens. Of je reserveert lang op voorhand, of je neemt de trein gewoon de dag zelf en hoopt op een vrije plaats. En dan kan je nog eens kiezen tussen verschillende ‘klasses’. Wil je bijvoorbeeld het risico nemen dat je de reis rechtstaand moet doen, sta je voor 20 euro in Parijs en terug. Alle reserveren en zo gebeurt ook gewoon via hun website. Vanaf drie april beginnen de treinen te rijden. Bonjour Paris!

goedkoop naar parijs

De wedstrijd

Ik mag dus 3 duotickets voor een reisje Parijs tussen mei en september weggeven aan de lezers hier. Kan je meteen het concept eens testen en croissants voor me meenemen. En naar goede, oude traditie hoef je er ook nu niet veel voor te doen. Dit zijn de stappen:

  1. Like even de pagina van IZY.
  2. Like ondertussen die van Tjoolaard ook maar indien nog niet gebeurd.
  3. Zet in de comments onder deze post of op Facebook je favoriete spot in Parijs.
  4. Ik geef alle inzendingen een nummer en een randomizer kiest er uiteindelijk drie winnaars uit.

DE WINNAARS

Parijs is precies een populaire bestemming. Een kleine 100 mensen gooiden met tips voor de stad. Merci daarvoor! Maar er kunnen er maar drie winnen natuurlijk. Dus gaf ik iedereen een nummertje en liet ik een randomizer beslissen. Niet gewonnen? Geen stress, er komen nog een pak wedstrijden aan.

De winnaars:

Elfi De Bruyn
Liz Dvorkin
Peter Blanckaert

Proficiat! Sturen jullie me je e-mailadres voor de opvolging?

Ondertussen kan je je Frans al wat oefenen.

tjoolaard.be