Havana Club Gap Year + give away

Voordeel van bloggen is dat er soms eens een pakketje in de bus valt. Pas op, niet altijd even interessant, trust me. Maar deze keer zat er wel iets leuk in de gigantische, door sneeuw bedekte doos voor mijn deur.

Schermafbeelding 2013-01-20 om 17.40.16

Het pakket 

  • Een wereldkaart
  • Een kompas
  • Een fles Havana rum
  • Een mooi nota-boekje met foto’s van Cuba
  • Een toffe cd met Cubaanse riddims gemixt met elektronische muziek
  • Een Lonely Planet Cuba-editie
  • Een (usb) boodschap in een fles

Schoon pakketje natuurlijk, maar ik kreeg het niet zomaar. De mensen van Havana vroegen me of ik even hun wedstrijd in de kijker wou zetten. En omdat de hoofdprijs me wel de moeite lijkt, doe ik dat dan ook maar eens.

Een jaar de wereld rond

Eén persoon krijgt de kans om een jaar lang rond de wereld te trekken op kosten van Havana. Twaalf bestemmingen, waaronder Cuba, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, Japan, Brazilië, Chili, Argentinië, Frankrijk en Rusland. En eigenlijk hoef je er niet zo veel voor te doen.

  1. Ga naar de Facebook-pagina van Havana Club Belgium en klik op de tab Havana Club Gap Year.
  2. Video uploaden waarin je beantwoordt wat je mee zou nemen en wat zeker niet.
  3. Stemmen ronselen.

De vijf personen met de meeste stemmen gaan naar de Belgische finale. Daar moeten ze nog een motivatiefilmpje maken om een jury van journalisten en filmmakers te overtuigen. De uiteindelijke winnaar mag sowieso al vijf dagen naar Cuba. Daar moet hij nog een filmpje maken over Havana met als concurrenten de winnaars uit andere landen. Win je daar, dan mag je je valiezen beginnen pakken.

Als je meedoet, laat het dan weten hier in de comments. Je krijgt sowieso mijn stem al!

Lonely Planet Give away

6276de8514f91b33b27f17609e88c910.lonely-planet-cuba-9781741798029_MEDIn het pakket zat een Lonely Planet over Cuba. Nu heb ik die hier al liggen, dus schenk ik hem graag weg aan een andere tjoolaard. Zet gewoon iets in de comments, ik geef iedereen een nummertje en laat vervolgens software gewoon random een winnaar kiezen. Originele posts krijgen een tweede nummer. Einddatum hiervoor is 10 februari 8 februari (veranderd wegens snowboardreis).

.

tjoolaard.be