Nieuw design voor Tjoolaard.be

Hoppa, de kogel is door de kerk. En potverdikke ‘t was een serieuze kerk. De paus zou het moeten weten, hij hief zijn rok op en begon spontaan een stukje te tapdansen. Met een spreidzit en een ‘AAAAAMEN’ als afsluiter.

Gekozen voor een kleinere slider, waarin enkele posts uitgelicht worden. Willekeurig. Om ook wat oudere posts aandacht te geven. De nieuwe posts verschijnen in een raster, waardoor je minder moet scrollen. De menu blijft behouden, maar de contact, lijstjes, kaart en search zijn naar beneden verschoven. Idem voor alles wat extern te doen is genre Facebook en Twitter (dankuwel Aardling). Ik ben wel nog aan het zoeken hoe ik een search rechts bovenaan krijg, maar momenteel zit het strop. Bovenaan wil ik nog iets doen met de grijze banner, maar ook daar moet ik nog eens over denken. Als er mensen zijn die plots een geniale ingeving hebben voor een logo, let me know!

De posts zelf krijgen een grote foto ter inleiding en worden wat opgesmukt qua layout. Niet te veel geen afleiding meer aan de rechterkant. Focus op tekst en foto. Inhoudelijk verandert er niet zo veel. De gigantisch toffe en uiterst interessante en leerrijke posts blijven komen!

En uiteraard is alles mobile friendly. De vorige template durfde nogal bizarre dingen doen op iPad dus dat zou nu ook moeten opgelost zijn.

De andere blog op tjoolaard.wordpress.be is ondertussen gekopieerd naar deze plek, dus daar wordt niets meer bijgeschreven. Mensen die de blog in een reader lezen, kopiëren best even de nieuwe (rss-) link.

Dus, allerliefste en felbeminde lezer, laat gerust weten wat je er van vindt.

tjoolaard.be