weekend blog awards

Weekend Blog Awards 2015

Derde keer genomineerd voor de shortlist van de Weekend Blog Awards en toch elke keer zo achter je schermpje zitten als je het te weten komt:

Maar ook

en daarna

Je snapt het al, intense blijdschap dus. Blijft toch een zekere vorm van erkenning, zeker als je kijkt naar al wie nog genomineerd is. Zitten big boys tussen! Moet maar keer kijken op deze link. Check maar keer Bart Lapers zijn blog. Alles over goedkoop maar toch luxueus reizen. Of de fotoblog Handbagage van Sam de Bruyn. Geniaal concept waar ik echt jaloers op ben.

En de The Ego Tripper natuurlijk, de mens waardoor ik zelf beginnen reisbloggen ben. Die rakker staat ondertussen in de National Geographic Traveller, potversnippie. June is dan weer een relatieve newbie, maar je ziet het niet aan zijn content. Toffe mens om mee op reis te gaan ook! Bij Chopsticks & Trains ging ik dan al eens op zoek naar tips voor Myanmar. Eerlijk gezegd, de andere vier blogs kende ik niet, maar daar komt nu verandering in!

Stemmen!

Maar dus, het is weer met stemmen. Vijf minuten tijd en goesting om deze blog een duwtje te geven? Op deze link kan je stemmen. In de categorie travel, that is! Eeuwige dankbaarheid zal ter uwer dele vallen. In afwachting alvast deze dansende chihuahua.

 

tjoolaard.be