READING

Camping Les Chevreuils: review

Camping Les Chevreuils: review

Wat: camping Les Chevreuils

Waar: Seignosse, Route de Hossegor à vieux Boucau nr. 2338

Op zowat al mijn roadtrips richting Les Landes stopte ik wel eens op deze camping en toen ik samen met Matt surfles gaf voor Triple-s sliepen we er zelfs meerdere weken lang. Je kan dus gerust zeggen dat ik toch een kleine band heb met de camping. Ze is ook de max.

Wat meteen opvalt is dat het personeel bijzonder vriendelijk is. Ze ontvangen je met open armen en staan bij waar ze kunnen. De nachtwakers zijn wel een stuk strenger maar dat zorgt er wel voor dat het ‘s nachts aangenaam stil is. Daarnaast is de camping, als het druk is toch, opgedeeld in meerdere zones, waarbij ze gezinnen elders steken dan bvb. surfcamps.

Er is een winkeltje met alle basisvoorzieningen en genoeg sanitaire blokken die behoorlijk ok zijn qua comfort. In het hoogseizoen hebben ze wel wat moeite om de boel proper te houden. Na het surfen kan je altijd even het zwembad in en er staan pingpongtafels en volleybalvelden. Ah ja en een hardcourt voetbalveldje waar in de zomer ook schuimparty’s gegeven worden.

De camping ligt in een bos, dus overal bomen, maar ligt redelijk ver van alles. Naar het strand kan je nu wel nog te voet, maar met een surfplank onder de armen wordt het toch algauw afzien. Het dorp zelf is een serieus eind. Ideaal met de fiets of longboard, dat wel.

Zeker een aanrader als je niet te veel geld wil uitgeven en je niet zo veel geeft om de afstand. Alle voorzieningen zijn er, maar in het hoogseizoen is het er bijzonder druk. Veel surferboys.RELATED POST

 1. […] van wegrestaurants en uiteindelijk de volgende dag Seignosse als eerste stop nemen. Camping Les Chevreuiles, aangename camping, bomen, zwembad, goeie voorziening en niet ver van zee. En best van al, nog geen […]

 2. Els

  12 February

  Goede review. Kampeer zelf al jaren iedere zomer bij les chevreuils, altijd gezellig.

 3. Bob Schaap

  31 March

  Dat lijkt me een leuke camping! Goede oplossing om de camping in meerdere zones op te delen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

https://www.tjoolaard.be/wp-content/uploads/2014/20212204363d.html